Luka prebio Natašu nakon što je skinuo poznatog tenisera sa nje: Te kobne noći, Nataša je Lazukiću ispričala gde je i s kim bila !!!
Zanimljivosti

Luka prebio Natašu nakon što je skinuo poznatog tenisera sa nje: Te kobne noći, Nataša je Lazukiću ispričala gde je i s kim bila !!!

Luka prebio Natašu nakon što je skinuo poznatog tenisera sa nje: Te kobne noći, Nataša je Lazukiću ispričala gde je i s kim bila

Nakon što je prošle godine u aprilu kao bomba odjeknula vijest da je Luka Lazukić prebio Natašu Bekvalac na mrtvo ime,  jer mu je u telefonu pronašla ljubavne poruke, svi su se pitali ko je misteriozna žena zbog koje je nastao skandal u njihovoj porodici. mežutim, priča ide u totalno drugom pravcu, i prema posljednjim informacijama nije ni Nataša toliko nevina koliko se predstavljala kao žrtva u javnosti. 

Kako za jedan jako dobro obaviješteni Srpski portal otkriva Sandra Crnogorac, u pitanju je njena koleginica Milena P., menadžerka jednog beogradskog hotela, koja se sa IT stručnjakom viđala i prije nego što se on oženio Natašom, tak oda je priča bila već uveliko razrađena.

Ona kaže da je njihova veza nastavljena i kada je pjevačica ostala u drugom stanju i da je trajala pune dvije godine.

Sve sam vidjela svojim očima, nije mi niko pričao niko nikakve isprazne priče. Radila sam kao menadžerka prodaje u hotelu u kojem se moja šefica Milena viđala s Lukom dok je on bio u braku s Natašom, baš u tom spornom periodu.

Time se ona i lično hvalila.Viđale smo Luku kad je dolazio i njih dvoje bi se odmah osamili na bazenu, i bilo je jasno da su nmešto više od običnih prijatelja.

Obično bi parkirao motor ispred ulaza, nekad je bio s prijateljima, ali uglavnom sam, oni su mu bili samoponekad pokriće, svjedoči Sandra i kaže da su redovno odlazili u spa-centar, gde niko nije smio da uđe dok su oni sami.

Nju je posebno šokiralo kad joj je šefica rekla da se u noći incidenta pevačica vidjela sa poznatim Srpskim teniserom Ilijom Bozoljcem.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *