Zovem se Denis i imam 39 godine… ja sam muška sponzoruša, viđam se izlazim i ZADOVOLJAVAM stariju gospodu. Bio sam prva godina fakulteta …
Ispovijesti

Zovem se Denis i imam 39 godine… ja sam muška sponzoruša, viđam se izlazim i ZADOVOLJAVAM stariju gospodu. Bio sam prva godina fakulteta …

Zovem se Denis i imam 39 godine… ja sam muška sponzoruša, viđam se izlazim i ZADOVOLJAVAM stariju gospodu. Bio sam prva godina fakulteta kada je sve počelo. Tada sam ušao u vezu sa gazdaricom stana gdje sam živio koja je tada imala 58 godina.

Imao sam besplatan stan, klopu, džeparac…idealan život za svakog studenta, ali… ubrzo sam počeo da se viđam i sa drugim starijim gospođama, tako da sam na trećoj godini već imao njih 5 koje sam redovno “održavao”. Sve godpođe od 55-65 godina.

Tada sam prvi put osjetio negativnu stranu ovoga čime sam se odlučio baviti. Naime, stupio sam u kontakt sa jednim bračnim parom koji je imao želju da im se pridružim u krevetu, da imamo TROJKU. Ništa strašno, ali nisam ni slutio šta je moja uloga.

Uzeo sam 100 eura unaprijed, a kada sam došao kod njih bilo mi je čudno jer su me dočekala dva muškarca. Ubrzo mi je bilo jasno, a samo par trenutaka kasnije već sam bio između njih, dolovno.

Dok sam ja jedno od njih… drugi je mene… osjećao sam se odvratno jer nisam se nikada zamišljao u toj situaciji, ali kasnije je sve bilo mnogo lakše, a obzirom da su dobro plaćali radovao sam se svakom novom susretu. Završio sam pravni fakultet, ali nikada se nisam bavio tim poslom, prosto mi ne treba.

Od ovog druženja sa bogatim starijim ženama, ali i muškarcima, iznenadili bi ste se da znate koliko ih ima, do sada sam dobio dva manja stana i jedan poslovni prostor u nasljedstvo, plus keš koji dobijam i druge sitne poklone… zlato, srebro… prosto uživam u životu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *